21 de desembre de 2012

Concert Residència Ergos

A dalt de tot del carrer Pomaret de Barcelona, al barri de Sarrià de Barcelona, hi ha la residència Ergos. El centre disposa d’una petita capella amb capacitat per unes 40 persones i un escenari per poc més de 10 cantaires. En som 12, i és una xifra ideal per crear un clima de confiança i intimitat. El somriure s’intal·la en les cares dels residents, que arriben a poc a poc molt ajudats per les infermeres. A les 15h comencem el concert, i després d’unes cançons de gospel, l’Anna, la directora, demana al públic assistent que cantin amb nosaltres les nadales de tota la vida: El Noi de la Mare, Blanc Nadal, Santa Nit, el 25 de desembre, Campana sobre campana… Avis, familiars i personal de la residència s’uneixen a nosaltres de seguida per ampliar el cor i fer sentir la veu del Nadal des d’una llar d’avis de Sarrià! El concert acaba i la residència Ergos ens regala un berenar deliciós: xocolata desfeta amb melindros. Us en mostrem una fotografia! Moltes gràcies!