28 de febrer de 2013

Concert per l’Aïda Huertas

Assagem i ens preparem a una altra sala del centre cívic de la Sedeta, perquè l’organització del concert ha ocupat la sala d’actes on acostumem a assajar per preparar l’escenari i les instal·lacions pel concert. Som els primers en actuar. Quan finalment sortim a l’escenari veiem que molts familiars i amics de l’Aïda han volgut acompanyar-la en aquest festival de música. Ella és a primera fila, amb un somriure d’orella a orella. Ens vol saludar, i a tots els qui passem pel seu davant ens allarga la mà, perquè la hi toquem.
Cantem unes quantes cançons, menys de les previstes perquè els artistes professionals a qui precedim tenen pressa. Sentim que som els aficionats enmig de figures consolidades de la música, però això ens fa sentir especials. Per nosaltres és un regal disposar d’uns minuts per cantar entre aquestes persones, i si a més és a canvi del somriure i del somni de l’Aïda, encara és més. Sort Aïda i ENDAVANT!