6 d'abril de 2013

Concert per l’Associació contra el Càncer de Gavà

L’Associació contra el Càncer de Gavà ens rep amb els braços oberts a la rectoria de l’església de Sant Pere del mateix municipi. Ens ofereixen un bon berenar: pa de pessic i moscatell! Com que el concert és a les 21h no ens ho pensem dues vegades i endrapem a gust preveient que soparem tard. Després del berenar, i de l’assaig, arriba l’hora d’anar cap a l’església. S’omple de seguida. L’acte compta amb la presència de l’alcalde de Gavà, i alguns regidors. Mentre la presidenta de l’Associació contra el Càncer ens presenta, nosaltres agafem posicions i ens col·loquem… al passadís! Ens fascina arribar a l’escenari fent el què més ens agrada: cantar!
El concert és un èxit! Tots reconeixem familiars i amics entre el públic que s’animen i s’aixequen per cantar i ballar amb nosaltres. Hi són per una bona causa: passar-ho bé amb nosaltres i, sobretot, contribuir a la lluita contra el càncer. Endavant!