4 de març de 2017

Tornem a cantar a la parròquia de Sant Oleguer

Rodó. El concert del passat 4 de març a la Parròquia de Sant Oleguer va ser, ni més ni menys, que rodó. El del 4 de març era, per alguns cantaires, un repertori amb uns quants entrebancs, perquè hi havia cançons que només havíem cantat un parell de vegades, i d’altres que feia molt de temps que no cantàvem… Però tot va anar com una seda. L’Anna Ruggiero confiava en nosaltres, “ho fareu bé, endavant!”. La concentració, l’atenció plena, el no voler decebre i la fantàstica sonoritat de l’espai van fer la resta.
Si tots els cantaires ens ho vam passar molt bé, el públic també va gaudir. Alguns entregats a la música amb els ulls tancats; d’altres, molt atents, seguien el ritme amb el cap; i també hi havia qui cantava en veu baixa. Eren l’Anna López, que va venir molt bé acompanyada de la seva filla Dalanda, la Mercè Bernardo, que feia molt que no venia als assajos i va preferir donar-nos la seva força entre el públic i la Mercedes Villanueva. Moltes gràcies a les tres per vostre suport i complicitat!
Agrair, també i sempre, el somriure d’alè de l’Anna Ruggiero, que ens anima i ens encoratja, mentre el públic aplaudeix les nostres actuacions.
Ah, el concert va ser benèfic. Els diners recaptats van anar a la Màgic Line Sant Joan de Déu.

Escrit per la cantaire Elisabet Parra.