27 de maig de 2017

Tornem a cantar a la Cripta de la Sagrada Família

Escriure aquesta ressenya del concert que Sedeta Gospel Singers va fer el passat 27 de maig a la Cripta de la Sagrada Família, a favor de Amics de Gambia –Fundació Goig– és fàcil perquè només cal seguir els comentaris a les xarxes socials: whatsapp o Facebook.

Mari Carmen de Villalobos: “Mi hija Mireia y mi nieta Mireiona se lo han pasado genial. Mireia me ha dicho que ha sido un concierto precioso, muy bonito”.

Dolors López: “Per mi, aquest concert ha estat molt especial perquè sempre l’havia escoltat de públic i aquesta vegada he format part del cor”.

Laura García: “un concert preciós, moltes gracies a tots per fer ho tant bonic”

Montse Torrent: “Molt xulo!!!! I un privilegi cantar allà! Segons els meus “fans particulars”,  el concert amb la millor acústica. Els hi va encantar. Gràcies a tothom!”

Josefina Sánchez: “Una noche increíble genial, gracias a tod@s por venir”.

I la veritat és que va ser un concert meravellós…

Tot a punt per començar… La coral a les escales d’entrada a la Cripta, en tensió, esperant el senyal d’inici del concert. Quan ens donen el vist i plau, les notes surten soles i en total harmonia… Ipharadisi, Ipharadisi… Comencem a desfilar entre els bancs fins arribar a l’altar.  Després Every Time I Feel The Spirit, O Le Le Moliba Makasi… Mica a mica, anem desgranant un repertori format per temes africans –per retre homenatge a l’associació Amics de Gàmbia– salpebrats per espirituals clàssics de gospel americà.

El públic totalment entregat. Hi ha més persones que espai als bancs de la Cripta, de forma que algunes persones s’ han d’estar de peu o a la part del darrera…

Tothom: públic, cantaires i fins i tot lla nostra directora, Anna Ruggiero, emocionats. Un gran concert en un entorn espectacular i meravellós, que sembla especialment creat perquè les veus sonin bé. I van sonar molt bé!

Arriba el moment final… Amen. Un gran nombre de persones s’uneixen a nosaltres per cantar… Companys d’anys anteriors, coneguts, saludats i desconeguts que no han pogut deixar de compartir el bon ambient que es nota que respiren les nostres files.

Halelujah… He died to save us!…. Mica en mica ens anem pel mateix lloc per on hem arribat… Amen, Amen… i la responsable de Fundació Goig, darrera nostra, intentant obsequiar l’Anna amb un ram de flors, And He Lives Forever… Amen

Escrit per la cantaire Elisabet Parra.