20 de març de 2019

Celebrem el Dia Internacional de la Dona a La Sedeta

Com ja és tradició, celebrem el Dia Internacional de la Dona a La Sedeta, el centre cívic en el que assagem cada dijous i el nom del qual portem. En aquesta ocasió, el concert és un dimecres a última hora i, tot i que el públic no omple la sala, els assistents ens acullen amb calidesa i participen picant de mans i cantant amb nosaltres. Després de cantar set temes, alguns africans, altres espirituals, fem una pausa per llegir el poema “Dona fenomenal” de Maya Angelou, un cant a la dona i al seu força i misteri.

A la segona part, cantem altres set temes, tan acompanyats pel públic com en la primera part. Al final, com també és tradició en aquest concert, baixem de l’escenari i el públic, dempeus i movent-se al so de la música, es barreja amb nosaltres.

Com sempre, gaudim gaudint i fent gaudir a qui ve a escoltar-nos.

Escrit per la cantaire Rosa Pérez.