26 de maig de 2019

Participem a les festes del barri fer Les Tres Torres

El diumenge 26 de maig tenim una cita a la plaça Joaquim Pena per amenitzar les festes del barri de Les Tres Torres. És un dia de molta calor i actuem a l’aire lliure ni més ni menys que a les 12:30 h, en un escenari molt proper als xiringuitos i llocs instal·lats a la plaça que no té micròfons ambientals.

Malgrat aquestes condicions gens òptimes, pujem a l’escenari amb la nostra actitud de sempre, que consisteix a “anar sempre endavant”, com diu la nostra directora, Anna Ruggiero.

Cantem un repertori animat i variat que combina temes espirituals, africans i brasilers entre d’altres, i ens estrenem amb “Route 66”, un conegut tema de blues amb els originals arranjaments de la nostra directora.

Com sempre, gaudim cantant i transmetent la nostra passió per la música.

Escrit per la cantaire Rosa Pérez.