1 de juny de 2019

Participem en una comunió a l’església de Castelldefels

Una de les nostres cantaires ens demana cantar a la comunió d’una neboda seva i ho fem encantats. Les comunions i els casaments sempre són un repte per a nosaltres, perquè hem d’estar molt pendents de quan ens toca cantar i quan no. També el repertori és una mica diferent, a vegades amb alguna cançó que no és del nostre repertori i ens demanen cantar, com en aquest cas.
L’església està plena de gom a gom perquè són uns quants nens els que fan la comunió avui. Ens situem en un costat i cantem quan ens ho indiquen, veient sempre als nens, somrients i il·lusionats, que tenim molt a prop. La “tieta” canta amb nosaltres i es queda encantada de com a anat tot. Nosaltres també en sortim molt contents.

Escrit per la cantaire Rosa Pérez.