30 de juny de 2019

Últim concert de la temporada

És l’últim concert de la temporada i ens feia molta il·lusió acabar-la amb un concert solidari iniciativa del Centre Cívic La Sedeta, que és com casa nostra.

El Centre Cívic La Sedeta col·labora en el projecte Radars, un projecte comunitari impulsat per Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona per pal·liar els efectes de la soledat no desitjada i prevenir situacions de risc de la gent gran.

Les celebracions es descriuen com intergeneracionals i així és: veiem persones de totes les edats entre el públic, que, per sort en aquest dia de calor, seu a l’ombra dels frondosos plàtans del passeig Sant Joan.

Som poquets i amb prou feines ens sentim entre nosaltres perquè cantem a l’aire lliure, però vam gaudir cantant, com sempre, i ens anima veure cares conegudes entre el públic: nous membres que s’incorporaran al setembre i van cantant amb nosaltres des de la cadira.

Vam baixar de l’escenari cantant “Let ‘s the Shine In” i acompanyats pels aplaudiments del públic. No se m’acut millor manera de acomiadar-nos fins setembre.

Escrit per la cantaire Rosa Pérez.