14 de setembre de 2019

Primer concert de la temporada

El matí de dissabte 14 de setembre posem marxa a Salómó, un poblet de la Tarragona interior amb força atractiu, per inaugurar la segona edició del seu Festival de Jazz, una iniciativa que els seus habitants acullen amb els braços oberts, com fan amb nosaltres a la tarda, abans del concert. La previsió dels temps pronostica pluja, però la sort ens acompanya i gaudim d’un clima excel·lent que ens permet banyar-nos a la piscina del increïble complex d’apartaments on ens allotgem.

Desprès de dinar, assagem a la cripta del complex (sí, hi ha una cripta i tot!) i baixem al poble, ens canviem i ens asseiem a la plaça de l’Església, on es preveu que el concert a l’aire lliure comenci a les 18 hores.

La plaça està bastant buida i els organitzadors prefereixen esperar fins que s’ompli una mica. Quan pugem a l’escenari, ja hi ha força gent asseguda a les taules. Com sempre, cantem amb el cor, amb el cos, amb l’ànima, i tot i que molts tenim l’impressió que el públic està una mica fred, al final s’aixeca de les cadires, balla i ens demana bises.

Tot un èxit, que s’arrodoneix amb una invitació al sopar popular (fideuà i arròs amb verdures pels vegans/vegetarians) acompanyat amb deliciosa cervesa artesana.

Tot plegat, una manera estupenda de començar la nostra nova temporada.

Escrit per la cantaire Rosa Pérez.