30 de novembre de 2019

Col·laborem amb Semilla para el Cambio

Dissabte, 30 de novembre, és el gran dia!! Celebrem el Fair Saturday col.laborant amb un projecte de “Semilla para el Cambio” a l’Índia, cantant a la parròquia de Sant Oleguer.
Per a la resta de la coral és un altre actuació més, un altre col.laboració solidària de tantes que n’han fet en aquests dotze anys, però per a mi és el gran dia, el dia de l’estrena!!!
Després de 2 anys fent tallers amb l’Anna Ruggiero ha arribat el moment de culminar la feina i perdre les pors.
Sortim pel fons de l’església i ens anem acostant a l’escenari mentre cantem “I Pharadisi”.
Les cames em fan figa mentre avanço i vaig veient les cares conegudes i de familiars.
Poc a poc, va avançant el concert, i les lletres que tenia por d’oblidar van sortint sense entrebancs, i aquell sac de nervis del principi es va deixant acaronar per la comunió de les nostres veus, per la complicitat dels somriures dels qui porten anys compartint aquesta experiència i per la magnífica acústica que ens ofereix la parròquia de Sant Oleguer.
En acabar, m’atreveixo a mirar les cares dels familiars i amics i somriuen i jo, malgrat els nervis, em sento satisfeta per mi i pels meus companys.
I miro cap al fons i veig que la parròquia s’ha anat omplint a mida que avançava el concert.
I llavors penso: alguna cosa ben feta haurem fet!!!, mentre veig a tothom aplaudir amb aquells somriures.
I no puc evitar pensar que el meu pare hagués estat orgullós de veure’m rodejada d’aquesta gent tan diversa però que són capaços de regalar el seu temps lliure per fer bones accions fent el que més els agrada: cantar.
Va per tu, Papa!!!!

Escrit per la cantaire Maria Clavijo.