24 de desembre de 2019

Celebrem el Nadal cantant

Dissabte 14 de desembre es va fer l’últim concert del trimestre (i de l’any 2019!) a la parròquia de Sant Oleguer, situada al barri de la Sagrada Família. Per a tres de nosaltres es tractava de la nostra primera actuació. I quina manera d’estrenar-nos! Un espai acollidor amb una excel•lent sonoritat; un lloc, al cap i a la fi, on la coral se sent com a casa.

Com que va ser l’últim concert abans de les festes de Nadal, vam aprofitar per interpretar un repertori composat per cançons emblemàtiques per nosaltres de Gospel, d’altres africanes i també…Nadales! Això sí: algunes d’elles versionades amb el nostre estil. El públic ens va acompanyar molt engrescat i l’ambient va ser immillorable entre familiars, amics i veïns i veïnes del barri que ocupaven gairebé tota la bancada de la parròquia.

Gràcies a tots i a totes per comptar amb nosaltres.

Gaudiu d’aquests dies de descans ben merescuts i no us oblideu de la Sedeta Gospel Singers!

Escrit pels “mezzos” Cristina Cruz, Daniel Peyrodón i Xavier Riudor.