15 de març de 2019

Celebrem el Dia Internacional de la Dona

Com cada any, farem el nostre tradicional concert per celebrar el aquest dia tan important per a tots. Voleu celebrar-lo i cantar amb nosaltres?

15 de març de 2019

Tornem a participar a la Marató de Corals

Més concerts a la vista!! Aquest dissabte 16 de març participem a la Marató de Corals organitzada pels companys de la coral Baluern!! Podeu consultar l’agenda completa del centre al seu web, al qual us enllacem a sota.  

18 de febrer de 2019

Cantem a la Fundació Chroma

Tenim nou concert! El proper dissabte 23 de febrer cantarem per als amics de la Fundació Chroma, que es dedica a restaurar el patrimoni arquitectònic. Si voleu conèixer més la tasca de la Fundació Chroma us deixem l’enllaç del seu web a sota. IMPORTANT: L’entrada és lliure, però amb confirmació al correu info@chroma.es Us hi […]

17 de gener de 2019

Tornem a cantar al Centre Cívic del Coll

El Centre Cívic del Coll va ser el lloc on es va estrenar la nostra coral fa ja onze anys un 25 de gener. Per aquest motiu, quest concert té un significat especial per nosaltres i ens agradaria molt celebrar-lo amb tots vosaltres.  Animeu-vos!

11 de desembre de 2018

Ja és Nadal a Sedeta Gospel Singers

Us convidem al nostre concert nadalenc el proper divendres 14 de desembre organitzat pel Centre Cívic Fort Pienc.  El concert és gratuït i solament cal reservar les entrades a l’enllaç que apareix més abaix. Preparem junts l’esperit nadalenc?

11 de novembre de 2018

Tornem a col·laborar amb Per l’Altre Cor Cremat

Fa molts anys ja vam col·laborar amb Per l’Altre Cor Cremat, una associació molt sensibilitzada amb la situació precària de molts veïns del Raval. Estan molt il·lusionats que cantem en aquest XXIV Cicle de Música que han organitzat. No us el podeu perdre.

4 de juny de 2018

Participem al V Festival “All In One!

Tenim nou concert!! Serà aquest DISSABTE 9 de JUNY, dins el V Festival “All In One” organitzat per l’associació AREP, que intenta millorar la qualitat de les persones amb problemes de salut mental. Serem una de les 4 corals que hi participaran. A sota teniu l’enllaç de l’associació anunciant el concert. Us hi esperem!!

14 de maig de 2018

Col·laborem amb la “Fundació Ajudant Ajudar”

I aquest dijous 17 de maig també anem de concert!! Col.laborarem amb la “Fundació Ajudant Ajudar” pel projecte “Música Maestro”, que desenvolupen a una zona rural i empobrida de República Dominicana. L’objectiu d’aquest projecte és formar els mestres actuals i als futurs mestres en educació musical com a mitjà per millorar l’autoestima dels infants, treballar […]

4 de maig de 2018

Tornem a cantar a la Basílica de la Sagrada Família!!

Nou concert el DISSABTE 12 de MAIG!! Tornem al marc inigualable de la Basílica de la Sagrada Família per col.laborar amb Lux Fundació en un concert benèfic a favor dels Amics de Gàmbia. Voleu conèixer la tasca de Lux Fundació? Seguiu l’enllaç de sota.

19 de març de 2018

Per fi arriba el concert a casa nostra!!

Aquesta setmana us convidem al Centre Cívic La Sedeta, al nostre concert commemoratiu del Dia de la Dona que, a més, coincidirà amb l’inici de la primavera ja que serà dimecres 21 de març!! Us hi esperem!!

Registres trobats