16 de gener de 2018

Concert solidari per a L’Altre Cor Cremat: AN·NULAT

BON ANY GOSPELIANS! Què us sembla començar l’any cantant per una causa solidària? El proper DISSABTE 27 de GENER l’associació “L’Altre Cor Cremat” ens acull dins el seu cicle de Concerts Solidaris. Així com el Liceu es va reconstruir després que es cremés el 1994, aquesta organització cerca reconstruir les vides de les persones que […]

20 de desembre de 2017

Darrer concert de l’any!!

Serà aquest dijous. La plataforma “Papers per a tothom” ha organitzat una tancada a l’Església de Santa Anna. El concert té com a objectiu animar a la gent que està fent vaga de fam. Us esperem per donar suport a la causa.

13 de desembre de 2017

Concert de Nadal

I aquí teniu el nostre darrer concert de l’any!! És un concert obert a tothom així que us convidem a venir i gaudir-ne amb les vostres famílies i amics!!

17 d'octubre de 2017

Cantem a un casament molt especial

El 28 d’octubre es casa la germana d’una cantaire molt estimada i nosaltres hi serem, acompanyant-la amb les nostres cançons en un entorn privilegiat, la basílica de Santa Maria del Mar.  

15 de maig de 2017

Concert benèfic a la basílica de la Sagrada Família

Sí, llegiu bé!! Tornem a cantar en aquest indret tan especial, i tornem a fer-ho a petició de Goig Art Solidari i Fundació Lux Art Solidari, que aquest cop organitzen un concert benèfic en favor dels Amics de Gàmbia. És un concert obert a tothom per una bona causa que no us podeu perdre!

25 d'abril de 2017

Concert de primavera

Us ve de gust un concert de primavera? Doncs el proper dissabte 6 de maig el podreu gaudir a l’ església de l’Hospital de la Santa Creu i Santa Pau!! Veniu a gaudir amb nosaltres un cop més de la música i de l’entorn!

21 de febrer de 2017

Cantem al Centre Cultural Sanfeliu

Aquest centre cultural ubicat a l’Hospitalet està posant en marxa una petita programació de música i escena, i ens han contractat perquè fem un concert dins d’aquestes jornades.

21 de febrer de 2017

Celebrem el Dia de la Dona Treballadora!

Un cop més, participem en els actes que organitza el centre cívic La Sedeta per celebrar el Dia de la Dona Treballadora. Es un concert obert a tothom que es farà a la sala d’actes. Hi esteu tots convidats!

20 de febrer de 2017

Tornem a cantar a la parròquia de Sant Oleguer

La parròquia de Sant Oleguer celebra la seva festivitat i ens han convidat a cantar com cada any. Nosaltres ho fem amb molt de gust, per l’ambient càlid i la bona sonoritat de la parròquia. El concert és gratuït però es podran fer aportacions voluntàries que aniran a parar al projecte Magic Line de l […]

Registres trobats