17 de setembre de 2019

Primer concert de la temporada

Retornem de les vacances amb força!! El proper dissabte 14 de setembre inaugurarem la segona edició del Festival de Jazz de Salomó!! Serà a la Plaça de l’Església de Salomó (Tarragona), a les 18 hores i l’entrada és lliure. Animeu-vos a conèixer Salomó i el seu festival!!

30 de juny de 2019

Darrer concert de la temporada

Darrer concert de la temporada aquest diumenge 30 de juny!!! I què millor que acabar amb un concert solidari iniciativa del Centre Cívic La Sedeta, casa nostra? El Centre Cívic La Sedeta col·labora en el projecte Radars, un projecte comunitari impulsat per Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona per pal·liar els efectes de la solitud […]

13 de juny de 2019

Concert de final de curs del Centre Cívic Pere Pruna

Més concerts? Sí!! El proper dimecres 19 de juny participem en el concert de gospel que organitza el Centre Cívic Pere Pruna, on la nostra directora també imparteix tallers. Serà el concert de final de curs on ens sumarem als participants del tallers. Veniu i participeu amb nosaltres!!

21 de maig de 2019

Participem a les festes del Barri de Tres Torres!

Serà aquest diumenge 26 de maig. Extracte del programa d’activitats: “Diumenge a la plaça Joaquim Pena, de 10h a 20h, s’inaugurarà el nou Market Les Tres Torres, amb una trentena de parades de productes per a la llar, moda, complements, entre d’altres, i que s’allargarà fins les 20h. I per animar-lo, un CONCERT DE GOSPEL, […]

15 de març de 2019

Celebrem el Dia Internacional de la Dona

Com cada any, farem el nostre tradicional concert per celebrar el aquest dia tan important per a tots. Voleu celebrar-lo i cantar amb nosaltres?

15 de març de 2019

Tornem a participar a la Marató de Corals

Més concerts a la vista!! Aquest dissabte 16 de març participem a la Marató de Corals organitzada pels companys de la coral Baluern!! Podeu consultar l’agenda completa del centre al seu web, al qual us enllacem a sota.  

18 de febrer de 2019

Cantem a la Fundació Chroma

Tenim nou concert! El proper dissabte 23 de febrer cantarem per als amics de la Fundació Chroma, que es dedica a restaurar el patrimoni arquitectònic. Si voleu conèixer més la tasca de la Fundació Chroma us deixem l’enllaç del seu web a sota. IMPORTANT: L’entrada és lliure, però amb confirmació al correu info@chroma.es Us hi […]

17 de gener de 2019

Tornem a cantar al Centre Cívic del Coll

El Centre Cívic del Coll va ser el lloc on es va estrenar la nostra coral fa ja onze anys un 25 de gener. Per aquest motiu, quest concert té un significat especial per nosaltres i ens agradaria molt celebrar-lo amb tots vosaltres.  Animeu-vos!

11 de desembre de 2018

Ja és Nadal a Sedeta Gospel Singers

Us convidem al nostre concert nadalenc el proper divendres 14 de desembre organitzat pel Centre Cívic Fort Pienc.  El concert és gratuït i solament cal reservar les entrades a l’enllaç que apareix més abaix. Preparem junts l’esperit nadalenc?

11 de novembre de 2018

Tornem a col·laborar amb Per l’Altre Cor Cremat

Fa molts anys ja vam col·laborar amb Per l’Altre Cor Cremat, una associació molt sensibilitzada amb la situació precària de molts veïns del Raval. Estan molt il·lusionats que cantem en aquest XXIV Cicle de Música que han organitzat. No us el podeu perdre.

Registres trobats