17 d'octubre de 2017

Cantem a un casament molt especial

El 28 d’octubre es casa la germana d’una cantaire molt estimada i nosaltres hi serem, acompanyant-la amb les nostres cançons en un entorn privilegiat, la basílica de Santa Maria del Mar.  

15 de maig de 2017

Concert benèfic a la basílica de la Sagrada Família

Sí, llegiu bé!! Tornem a cantar en aquest indret tan especial, i tornem a fer-ho a petició de Goig Art Solidari i Fundació Lux Art Solidari, que aquest cop organitzen un concert benèfic en favor dels Amics de Gàmbia. És un concert obert a tothom per una bona causa que no us podeu perdre!

25 d'abril de 2017

Concert de primavera

Us ve de gust un concert de primavera? Doncs el proper dissabte 6 de maig el podreu gaudir a l’ església de l’Hospital de la Santa Creu i Santa Pau!! Veniu a gaudir amb nosaltres un cop més de la música i de l’entorn!

21 de febrer de 2017

Cantem al Centre Cultural Sanfeliu

Aquest centre cultural ubicat a l’Hospitalet està posant en marxa una petita programació de música i escena, i ens han contractat perquè fem un concert dins d’aquestes jornades.

21 de febrer de 2017

Celebrem el Dia de la Dona Treballadora!

Un cop més, participem en els actes que organitza el centre cívic La Sedeta per celebrar el Dia de la Dona Treballadora. Es un concert obert a tothom que es farà a la sala d’actes. Hi esteu tots convidats!

20 de febrer de 2017

Tornem a cantar a la parròquia de Sant Oleguer

La parròquia de Sant Oleguer celebra la seva festivitat i ens han convidat a cantar com cada any. Nosaltres ho fem amb molt de gust, per l’ambient càlid i la bona sonoritat de la parròquia. El concert és gratuït però es podran fer aportacions voluntàries que aniran a parar al projecte Magic Line de l […]

11 de gener de 2017

Celebrem el nostre IX aniversari cantant a la Basílica de Santa Maria del Pi

Bon any gospelians! Voleu començar l’any amb molta energia? Us convidem a acompanyar-nos en un concert molt especial per estrenar l’any. El proper divendres 20 de gener cantarem a la Basílica de Santa Maria del Pi a Barcelona per celebrar el nostre IX aniversari. Us esperem amb moltes ganes!

13 de desembre de 2016

Concert de Nadal

I abans de les vacances….us ve de gust un concert? Farem el darrer concert de l’any aquest dissabte 17 de desembre! Us esperem per desitjar-vos bones festes!!

13 de novembre de 2016

Tornem a cantar per la nostra estimada Esquima

Des de fa una pila d’anys ja, cantem per a la nostra estimada Esquima, una associació de familiars de persones amb malaltia mental que cada any ens convida a cantar per a la seva causa. Són concerts molt emotius on el public sempre acaba dempeus picant de mans, cantant i movent-se al ritme de la […]

Registres trobats