4 de juny de 2018

Participem al V Festival “All In One!

Tenim nou concert!! Serà aquest DISSABTE 9 de JUNY, dins el V Festival “All In One” organitzat per l’associació AREP, que intenta millorar la qualitat de les persones amb problemes de salut mental. Serem una de les 4 corals que hi participaran. A sota teniu l’enllaç de l’associació anunciant el concert. Us hi esperem!!

14 de maig de 2018

Col·laborem amb la “Fundació Ajudant Ajudar”

I aquest dijous 17 de maig també anem de concert!! Col.laborarem amb la “Fundació Ajudant Ajudar” pel projecte “Música Maestro”, que desenvolupen a una zona rural i empobrida de República Dominicana. L’objectiu d’aquest projecte és formar els mestres actuals i als futurs mestres en educació musical com a mitjà per millorar l’autoestima dels infants, treballar […]

4 de maig de 2018

Tornem a cantar a la Basílica de la Sagrada Família!!

Nou concert el DISSABTE 12 de MAIG!! Tornem al marc inigualable de la Basílica de la Sagrada Família per col.laborar amb Lux Fundació en un concert benèfic a favor dels Amics de Gàmbia. Voleu conèixer la tasca de Lux Fundació? Seguiu l’enllaç de sota.

19 de març de 2018

Per fi arriba el concert a casa nostra!!

Aquesta setmana us convidem al Centre Cívic La Sedeta, al nostre concert commemoratiu del Dia de la Dona que, a més, coincidirà amb l’inici de la primavera ja que serà dimecres 21 de març!! Us hi esperem!!

8 de març de 2018

Participem a la 12ª Marató de Corals!!

Atenció!! Ja tenim data pel nostre proper concert!! Serà el  dissabte 17 de març, i s’emmarcarà dins la 12ª Marató de Corals organitzada per la Coral Baluern. La nostra actuació tindrà lloc sobre les 18,30h, aproximadament, però podeu assistir a tota la marató que començarà a les 17h i acabarà a les 20h. Veniu a […]

16 de gener de 2018

Concert solidari per a L’Altre Cor Cremat: AN·NULAT

BON ANY GOSPELIANS! Què us sembla començar l’any cantant per una causa solidària? El proper DISSABTE 27 de GENER l’associació “L’Altre Cor Cremat” ens acull dins el seu cicle de Concerts Solidaris. Així com el Liceu es va reconstruir després que es cremés el 1994, aquesta organització cerca reconstruir les vides de les persones que […]

20 de desembre de 2017

Darrer concert de l’any!!

Serà aquest dijous. La plataforma “Papers per a tothom” ha organitzat una tancada a l’Església de Santa Anna. El concert té com a objectiu animar a la gent que està fent vaga de fam. Us esperem per donar suport a la causa.

13 de desembre de 2017

Concert de Nadal

I aquí teniu el nostre darrer concert de l’any!! És un concert obert a tothom així que us convidem a venir i gaudir-ne amb les vostres famílies i amics!!

17 d'octubre de 2017

Cantem a un casament molt especial

El 28 d’octubre es casa la germana d’una cantaire molt estimada i nosaltres hi serem, acompanyant-la amb les nostres cançons en un entorn privilegiat, la basílica de Santa Maria del Mar.  

Registres trobats