Sopranos

Carme Rodrigo

CANTA DES DE: Des de ben petita i sobretot a l’adolescència, imitant els cantants i grups de l’època.

VEU: Soprano.

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: Gairebé totes. Potser destacaria la nostra versió de Swing Low, Sweet Chariot.

CANTANT PREFERIT: Dulce Pontes, Ella Fitzgerald.

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: Un dels que vam fer a la Residència d’Avis Maranatha de Cardedeu. Érem molt poquets, sopranos només dues, i sembla ser que el vam defensar prou bé.

Elisabet Parra Bueno

CANTA DES DE: Vaig començar a cantar “amb públic” al cor de la Pobleta de Bellveí (Vall Fosca, al Pallars Jussà), l’any 1994. Mai abans hagués pensat que podria fer-ho! El nostre repertori era molt variat. Cantàvem música de missa, però també música catalana (tradicional o no), boleros i fins i tot havaneres. Tot i que els concerts es concentraven al mes d’agost, durant les festes majors dels pobles de la Vall Fosca, els assajos eren setmanals a Barcelona.

VEU: Soprano

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: Les meves preferides són les africanes.

CANTANT PREFERIT: Un de sol és difícil… Diana Krall, Adele, Nina Simone, Amy Winehouse, Jamie Cullum, Juan Zelada…

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: El de L’Associació Contra el Càncer de Mama de Castelldefels d’octubre de 2015 perquè será el meu primer concert amb Sedeta Gospel Singers.

Josefina de la Varga

CANTA DES DE: Desde pequeña, siempre me he escuchado cantar… En el coro del cole. En el coche de viaje o de excursión. En las fiestas familiares y de amigos. Ahí está siempre la música de los años sesenta, canciones infantiles, quimeras propias, etc. Cualquier celebración es aprovechada para adaptar música conocida con letras inventadas y habilitadas a la situación de cada momento.

VEU: Soprano

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: Ipharadisi y Shumayela.

CANTANT PREFERIT: Amaral, Sau, Alfredo Kraus, etc.

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: El primero que escuché en el 2011 y comprobé la evolución y la diferencia que había con el disco grabado.

Lucila González Ateca

CANTA DES DE: 2008

VEU: Soprano

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA:  Aint’t Got Time to Die.

CANTANT PREFERIT: Freddie Mercury.

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ : Concert de Sant Jordi a Premià de Mar, a l’abril de 2007.Va ser el  meu primer concert amb SGS, portava molt poc temps, encara cantaven amb les llibretes a la mà… vaig sentir el goig i la força que emanaven d’aquesta coral… em va enganxar per sempre més.

Mercè Puigdengoles Vallvé

CANTA DES DE: Ben petita. A casa sempre sentia cantar a la meva mare… i jo em comprava cançoners per a imitar als cantants davant d´un mirall. Amb la coral des de l´octubre de 2013.

VEU: Soprano.

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: No en tinc una sola. Done Made My Vow to The Lord, Evening Rise, The Storm is Passing Over I totes les africanes, en especial Bonse Aba i Shosholoza.

CANTANT PREFERIT: Si n´he de triar un, ho tinc clar, Joan Manuel Serrat.

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: En recordo alguns, el de Revel (França), on vam compartir amb la coral francesa L’Autan Choeurs de Revel, per la seva gran hospitalitat, el de la Fundació Arrels per la diversitat i agraïment del públic, els dos de Sant Pau del Camp pel lloc tant especial que t´omple tant si cantes com en silenci… Últimament m´ha deixat una empremta intensa el de l´Església del Pi, el 20 de gener del 2017, pel seguit d´emocions que amb la majestuositat de l´església, l´acústica i el caliu del públic, va crear un combinat molt particular.

Monste Torrent

CANTA DES DE: Dons ja des de petita recordo anar cantant durant els viatges fent duos amb la meva germana (pobres pares!). Als 6 anys vaig començar solfeig i després vaig aprendre a tocar la guitarra. A l’escola i a l’esplai era la que sempre portava la guitarra i cantàvem. Al 2009 vaig començar a cantar en una coral de gospel on vaig gaudir molt i vaig aprendre moltes coses, però es va desfer i aleshores vaig trobar aquesta fantàstica coral on hi canto des del 2014.

VEU: Soprano.

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: Moltes, però les africanes són les que em fan vibrar més, principalment Shosholoza. També Si ya Hamba, ja que és amb la que aconseguim més implicació del públic.

CANTANT PREFERIT: Uf molts i molt variats, de totes maneres si n’he de triar un, el meu ídol és Lluís Llach

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: Dons els que hem fet a l’Hospital de Sant Pau ja que per a mi han tingut un significat i implicació especial. També el que vam fer a l’Hospital de Mollet amb motiu de les Jornades de Temps. El vaig trobar molt emotiu.

Rosa de La Iglesia Rodríguez

CANTA DES DE: Fa 13 anys.

VEU: Soprano, contralt.

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: Malaika i Ain’t Got Time to Die.

CANTANT PREFERIT: Nina Simone, Freddie Mercury, Elton John.

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: El concert a la Cripta de la Sagrada Família a l’any 2015 i el concert a l’església de la Santa Creu i Sant Pau al desembre de 2017 per celebrar el Nadal